Access Bars-behandling

Vad ska till för att du ska prova en behandling med Bars?
Access Bars är en behandlingsform där energiflödet sätter igång i kroppen genom beröring av olika punkter på huvudet. Den här behandlingsmetoden har funnits i över tjugo år i världen.

En behandling innebär att terapeuten med mjuk beröring vidrör 32 punkter (Bars) på huvudet. Det är punkter där vi lagrar, tankar, känslor, attityder, kontroll, upplevelser… Vid beröring av dessa punkter under en liten stund så öppnas energiflödet upp i din kropp.

Den startar en läkning i kroppen på bland annat det fysiska, psykiska och emotionella planet. De 32 punkterna som terapeuten stimulerar, berör olika områden såsom glädje, medvetenhet, åldrande, kontroll, pengar, lugn, kreativitet, sexualitet…

Brunettte getting a head massage in the spa sallon

Du behöver inte lära dig något nytt, fokusera extra mycket eller koncentrera dig på något särskilt för att Access Bars® ska fungera.

En Bars-behandling kan utföras både sittande, stående och liggande, vilket gör att den är lätt att anpassa efter allas fysiska förutsättningar. Du behåller kläderna på. Det finns inga normer för hur lång en behandling måste vara för att uppnå effekt. Barn behöver ofta mycket kortare tid eftersom de inte har lika mycket fasta åsikter och uppfattningar om tillvaron, som gör att de är snabbare på att skapa förändring på alla plan.

1 session, 1.000kr

3 sessioner, 2.500kr

access